注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

童年绚烂

苏外五(4)班

 
 
 

日志

 
 

第九周英语周末默写  

2015-04-29 16:29:52|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
1. wash the dishes 洗餐具
2. set the table 摆餐具
3. water the plants 给植物浇水
4. sweep the floor 扫地
5. tidy the living room 整理客厅
6. make the bed 铺床
 句子:
1. jobs children do at home    孩子在家做的工作
2. How do you help at home? 你在家怎么帮忙的?
3. How does your sister help at home? 你姐/妹在家怎么帮忙的?
4. She tidies the bedroom. 她整理卧室
5. How does your brother help at home? 你兄/弟在家怎么帮忙的?
6. He sets the table. 他摆饭桌。
7. Do you help at home, children? 孩子们,你们在家帮忙吗?
8. How about you? 你呢?
9. What about you? 你呢?
10. My sister helps too. 我的姐妹也帮忙。
11. How does your sister help? 你姐妹是怎么帮忙的?
12. She sweeps the floor. 她扫地。
13. And you, Julie? 你呢,Julie?
14. I do the dishes with my father and my brother. 我和我的爸爸弟弟洗碗。
15. I take the dishes into the kitchen. 我把碗端到厨房里。
16. Dad washes the dishes. 爸爸洗碗。
17. Tim dries them.   Tim把碗擦干。
18. That’s a nice way to do it!  那是个很好的分工方式。
19. We like working together. 我们喜欢一起工作。
20. I tidy the bedroom with Sandy too. 我和Sandy一起整理卧室
  评论这张
 
阅读(162)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017